- İşgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir aile şiddet hedefi oldu.
- Gasbeden İsrailliler, çiftin evini kuşatarak fiziksel saldırıda bulundu.
- Olay sonucunda Filistinli karı koca yaralanarak tedavi altına alındı.
İşgal altındaki Batı Şeria’da Filistinlilere yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bölgede toprakları gasbeden İsrailliler, güney kesimde yer alan bir Filistinli çiftin evini hedef aldı.
Evleri Kuşatıldı ve Darbedildiler
Edinilen bilgilere göre, kalabalık bir grup işgalci İsrailli, Batı Şeria’nın güneyindeki bir bölgede bulunan müstakil evi kuşattı. Evde bulunan Filistinli çifte saldıran grup, karı kocayı darbetti. Çıkan arbede ve uygulanan şiddet sonucunda çift vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
Bölgede Artan Gerilim
Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı Filistinli çift hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Batı Şeria genelinde son dönemde artış gösteren bu tür saldırılar, bölgedeki insani durumu ve güvenlik kaygılarını daha da artırıyor.

