- İstanbul'da yürütülen sermaye piyasası işlemleri soruşturması derinleşiyor.
- Eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya ifadeye çağrıldı.
- Soruşturma kapsamında adli süreç titizlikle sürdürülüyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen sermaye piyasası işlemlerine yönelik kapsamlı soruşturma devam ediyor. Soruşturma dosyası kapsamında, kamuoyunun yakından tanıdığı isimler arasında yer alan eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya’nın ifadeye çağrıldığı bildirildi.
Soruşturmanın Detayları Netleşiyor
Sermaye piyasalarındaki bazı hareketlilikler ve gerçekleştirilen işlemler üzerine başlatılan hukuki süreç, yetkili merciler tarafından çok yönlü olarak inceleniyor. Edinilen bilgilere göre, soruşturmanın selameti açısından ilgili kişilerin bilgisine başvurulması kararlaştırıldı.
Yasal Süreç Devam Ediyor
Adli makamlarca yürütülen soruşturma titizlikle sürdürülürken, konuyla ilgili resmi mercilerden yapılacak yeni açıklamalar bekleniyor. Soruşturma dosyasındaki gizlilik ve yasal prosedürler hassasiyetle uygulanıyor.

