- İki Oscar ödüllü yönetmen Asghar Farhadi, festivalin onur konuğu olarak Adana'ya geldi.
- Festivalin dördüncü gününde sinemaseverler usta yönetmenle bir araya geliyor.
- Etkinlik, uluslararası sinema dünyasının önemli isimlerini Adana'da buluşturmaya devam ediyor.
33. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, sinema dünyasının dev isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Festivalin dördüncü gününde, dünya sinemasının en prestijli ödüllerinden iki Oscar sahibi olan İranlı usta yönetmen Asghar Farhadi, özel bir program kapsamında sinemaseverlerle buluşuyor.
Sinemanın Usta İsmi Adana’da
Modern sinemanın en güçlü anlatıcılarından biri olarak kabul edilen Farhadi’nin katılımı, festivalin uluslararası vizyonuna büyük bir değer katıyor. Yönetmen, festival programı dahilinde gerçekleştireceği etkinliklerle hem sinema öğrencileriyle hem de sanatseverlerle tecrübelerini paylaşacak.
Kültürel Etkileşim ve Sanatsal Buluşma
Adana’nın köklü sinema geleneğini dünya çapındaki isimlerle birleştiren festival, Farhadi’nin varlığıyla sanatsal derinliğini artırıyor. Festival komitesi, usta yönetmenin katılımının yerli sinemacılar için önemli bir ilham kaynağı olacağını vurguladı.

