- A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçı için kampa girdi.
- Ay-yıldızlı ekip, 25 Eylül Cuma günü Kocaeli'de Fransa'yı ağırlayacak.
- Milli takım teknik heyeti ve oyuncular, kritik müsabaka öncesi antrenmanlara start verdi.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki ilk sınavı öncesinde çalışmalarına hız verdi. Ay-yıldızlı ekip, 25 Eylül Cuma günü Kocaeli Stadyumu’nda Fransa ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Kocaeli’de Kritik Randevu
Teknik direktör yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların fiziksel ve taktiksel hazırlıklarına odaklanıldı. Saat 21.45’te başlayacak olan müsabaka, grubun kaderini belirleyecek önemli karşılaşmalardan biri olarak öne çıkıyor. Milliler, taraftar desteğini de arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Hazırlık Süreci Devam Edecek
Milli takım kampı, maç gününe kadar yapılacak olan taktik ağırlıklı çalışmalarla devam edecek. Fransa gibi güçlü bir rakip karşısında sahaya çıkacak olan Türkiye, turnuvaya iyi bir başlangıç yaparak avantaj elde etmek istiyor.
