- Manisa'nın Akhisar ilçesinde tur otobüsü ile çekici çarpıştı.
- Kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı.
- Olay yerine sevk edilen ekiplerin kurtarma ve inceleme çalışmaları sürüyor.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu gişeleri yakınlarında meydana gelen trafik kazasında büyük bir facia yaşandı. Bir tur otobüsü ile çekicinin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi yaşamını yitirdi, 27 kişi ise yaralandı.
Kaza Anı ve Müdahale Süreci
Otoyol üzerinde seyir halinde olan tur otobüsü ile çekicinin henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpışması sonucu araçlarda büyük hasar meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
Yaralılar Hastanelere Sevk Edildi
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, kaza bölgesinde güvenlik önlemlerini artırırken, kazanın oluş nedenine ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını bildirdi. Trafik akışı, ekiplerin çalışmaları süresince kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

